top of page

JOKE DE MARE

"What lies behind you and what lies in front of you, pales in comparison to what lies inside of you"

Ralph waldo emerson

MIJN MISSIE

Handlezen is een oude wijsheid waarmee hedendaags gecoacht kan worden. 

Handlezen is een oude oosterse wijsheid die inzicht geeft over wat de ziel hier op aarde komt doen.

Vanuit mijn levenservaring en overtuiging dat elk mens hier is met een reden, stimuleer en inspireer ik mensen bij het vinden van zichzelf en hun reden van bestaan.

Wie ben je als al je rollen en functies van je afvallen, wie ben je zonder de druk en opgelegde verwachtingen van wie je denkt te moeten zijn? Hoe kom je bij de kern van wie je ten diepste bent? 

Het is mijn missie in life geworden om in deze drukke en overprikkelde wereld, mensen een 'handje' te helpen om zichzelf te mogen zijn. Deze missie is gevormd uit eigen ervaring en door mijn begeleidende werk in gezinnen. Het van nabij mogen zien dat mensen zichzelf ontmoeten, ze het leven mogen vormgeven op hun manier en in hun eigen tempo geeft mijn inziens meer resultaat dan vanuit een opgelegde vorm.

Mijn doel is om door het lezen van de handen mensen te helpen herinneren wie ze ten diepste zijn. Zo kunnen ze met een frisse blik, in verbinding met zichzelf naar hun leefwereld kijken en hun eigen vorm vinden om mee te gaan stralen.

 

Het uitdragen van de missie geeft mij energie. 

naam.png
IMG_0747_edited.jpeg

Mijn reis

2015-2022

Jeugd- en gezinswerker

Werkzaam in gezinnen waarbij ik ouders en het systeem van kinderen en jongeren leer om het gedrag en de ontwikkeling van kinderen te interpreteren. Zo krijgen ouders (en het systeem) inzichten die nodig zijn om de begeleiding aan hun kind te geven waardoor hun kind het beste tot zijn/haar recht komt. 

2021-Heden

Handlezer

Na een handleeskunde opleiding van 3 jaar bij Ellen Duim heb ik in november 2021 mijn diploma behaald als handlees-kundige. Vanaf januari 2022 ben ik handlees-sessies gaan geven en begeleid ik mensen via coaching bij de ontstane ontwikkelingen. Het is een eer om van zo dichtbij de groeiprocessen van mensen te mogen meemaken.

2007-2015

Gezinsbegeleider

Werkzaam in gezinnen om hen praktisch te ondersteunen bij de uitdagingen die het opvoeden van kinderen met zich meebrengt. 

bottom of page