top of page

Diensten

Ontdek de ware betekenis achter de lijnen van je handen en krijg inzicht in je persoonlijkheid en levenspad via een handlezing en coaching. Dit is de perfecte manier om jezelf beter te begrijpen en meer verbinding te maken met je ware zelf. Ben je op zoek naar meer antwoorden, richting of gewoon meer zelfbewustzijn, in een persoonlijke sessie stemmen we af op jouw unieke behoeften en doelen.

 

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de kracht van een handlezing en coaching om jouw leven te transformeren.

In mijn blog vind je de persoonlijke verhalen die mijn leven hebben gevormd. 

IMG_0868_edited.jpeg

Handreading

Prijzen sessies

Sessie 1.

Duur van sessie: 60 minuten

Kosten: € 50,00 euro.  

Sessie 2.

Duur van sessie: 2 uur 

Kosten:€ 100,00.

 

Via mail of 06-22280954

Een handlezing bestaande uit twee sessies.

 

In de eerste ontmoeting maken we kennis met elkaar en vraag ik je naar de reden van je komst. Daarna vertel ik iets over handlezen, wat het inhoudt en wat je mag verwachten.

We maken handafdrukken met inkt van je linker- en je rechter hand. Tot slot krijg je van mij de eerste impressie terug van wat opvalt aan de handafdruk.

 

In de tweede sessie geef ik je mijn analyse terug van wat ik in de handen heb gelezen.

Ik kijk daarbij naar: waar kom je vandaan, karakter, relatie, werk, verandering en groei. Tot slot kijken we samen naar waar je verlangen ligt om naartoe te werken. 

Life Coaching

Coachingsgesprekken bestaan uit gesprekken van een uur. 

 

Het doel van coachingsgesprekken is om je verder te helpen met de opgedane inzichten richting je doel. Met behulp van de persoonlijke mogelijkheden en uitdagingen die jouw handen laten zien, geef ik coaching om je te begeleiden in deze ontwikkeling en groei.

 

In het eerste gesprek kijken we naar je vraag en bepalen we je doel. 

In de vervolggesprekken zal ik door middel van wat in de handen zichtbaar is, vragen stellen waardoor er meer bewustwording kan komen op het vraagstuk. 

In de volgende gesprekken gaan we samen kijken hoe je stappen kunt zetten richting jouw doel. Hierbij kijken we het verleden, het heden en de toekomst. We zoeken naar patronen en valkuilen die op de loer liggen bij het overwinnen van je problemen.

Een coaching kost per uur 50,00 euro.

Boeken via mail of 06-22280954

Scherm­afbeelding 2023-02-25 om 15.03.00.png
marcos-paulo-prado-tcyW6Im5Uug-unsplash.jpg

Blog

In mijn blog vind je inspirerende artikelen van momenten en situaties in mijn leven. Alle artikelen hebben te maken met mijn persoonlijke ontwikkeling of hebben daar invloed op gehad. 

Satisfaction Guarantee

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

bottom of page