top of page

Vriendinnen
Lieve vriendinnen,

De afgelopen weken heeft elk van jullie mij een berichtje gestuurd vol aanmoedigende en waarderende woorden. Jullie weten dit niet van elkaar, maar hebben ieder vanuit je eigen invalshoek mij laten weten dat er liefde tussen ons bestaat.

Jullie kennen mij en ik mag elk van jullie ontmoeten. Soms in al onze stoere vrouwelijke kracht en soms in onze diepste kwetsbaarheid. We moedigen elkaar aan spannende avonturen aan te gaan en we jammeren bij elkaar uit als de telleurstellingen ons leven insluipen.

We zijn geen vriendinnen groep. Jullie weten van elkaars bestaan omdat jullie verbonden zijn met mij. Toch bedachten jullie ieder voor zich dat er liefdevolle woorden uitgesproken mochten worden voor mijn leven. Dat ontroerd me. Jullie weten immers dat ik niet geloof dat dingen los staan van elkaar of per ongeluk zo uitkomen. Daarom besef ik dat deze berichten niet los staan van elkaar.

Even een greep uit jullie woorden:

Mijn handlees-vriendin schrijft, Ik zit na te genieten van deze week….en handlezen met jou staat in mijn top 3. Lief mens, dank voor je zijn.

Mijn vriendin met wie ik bijna in de wieg lag stuurt een kaart, ik moedig je aan, zet hem op, hou vol.Je hebt al ingezet op het delen van je kennis via handlezen om mensen dichter bij hun zijn en doel te brengen.Vertrouw erop dat het duidelijk zal worden wanneer het je moment is.

Mijn vriendin die toe was aan ontmoeten reed op haar vrije dag naar me toe. We deelde over onze 50+ tijd waarin we zijn beland, de ongrijpbaarheid van het lichaam wat ons weer nieuwe dingen laat beleven. We waren als twee hondjes uitgelaten op het strand met kwispelende staartjes.

Mijn vriendin die ook mijn nichtje is stuurt een boodschap door van haar vriendin van wie ik de handen mocht lezen maar het is ook haar groet aan mijn leven,

Ik ben woensdag bij Joke geweest. Wat was dat bijzonder zeg!!! Zowel haar persoonlijkheid als haar passie. Enorm bedankt dat je mij met haar in contact hebt gebracht.

Jook schrijft mijn vriendin, ik weet niet exact wat in jouw handen staat, maar het moet iets zijn met wijsheid, warmte en liefde.

Gister mocht ik naar mijn vriendin gaan die aan het verhuizen is en genieten van haar liefdevolle zorg. Delen wat we alleen tegen elkaar kunnen zeggen en ontmoeten in de herkenning.

Lieve stoere prachtige vrouwen,

Dank dat jullie in mijn leven zijn en dat jullie mij nu aanmoedigen in een tijd van omslag en verandering. Ik ben geen held als de kaders rond men leven vragen om verandering en om nieuwe avonturen aan te gaan. Maar aangemoedigd door jullie liefde en in de wetenschap dat niets voor niets gebeurt onderga ik mijn metamorfose.

Jullie Jook

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page